Пропозиції 15 світових брендів, можливість швидкого пошуку, порівняння характеристик автомобілів різних марок, завжди актуальні ціни, постійні акції та спеціальні пропозиції для клієнтів, швидкий запис на обслуговування – ці та інші можливості VIDI готова запропонувати своїм клієнтам вже зараз.

Інтернет-автосалон VIDI.UA є інноваційною платформою, створеною VIDI для своїх клієнтів на підставі власного багаторічного досвіду роботи та новітніх тенденцій у сфері комунікацій та інтернет-технологій. Платформа постійно вдосконалюється, а інформація на ній оновлюється, що дозволяє клієнтам бути в курсі актуальних пропозицій.

Відтепер купівля й обслуговування автомобіля стають простою та ненав'язливою справою. Клієнти вже мають можливість гідно оцінити:

  • зручність інтерактивного підбору автомобіля за заданими параметрами;
  • можливості порівняння характеристик різних автомобілів;
  • простоту онлайн запису на тест-драйв і сервіс у найзручніший для клієнта час;
  • можливості онлайн оцінки автомобіля;
  • зручність калькулятора вартості технічного обслуговування та ремонту;
  • переваги помічника з підбору вигідних програм кредитування та страхування.

У найближчому майбутньому запрацює особистий кабінет, що надасть клієнтам можливість зберігати історію пошуку, персональні налаштування, вести календар автомобіліста, підписуватися на новини та цінові пропозиції, контролювати терміни поставки замовленого автомобіля, проводити грошові розрахунки онлайн, адмініструвати персональну програму лояльності та багато іншого.

Сучасний дизайн, продуманий інтерфейс і проста навігація роблять роботу інтернет-автосалону VIDI.UA швидкою та зручною.

Відкрийте на своєму смартфоні інтернет-автосалон VIDI.UA та пориньте у захопливий світ автомобілів!